logo
 

Kvalitet - Hele vejen igennem!

 

Hos HORN har vi altid arbejdet efter et princip om; Kvalitet - Hele vejen igennem!

Kvalitetsbegrebet rækker i vores verden langt ud over det design- og holdbarhedsmæssige. For os er kvalitet i høj grad et standpunkt som skal tages alvorligt gennem hele værdikæden -Fra indvinding af materialer og frem til anvendelse i alt fra drømmekøkkenet til kontormiljøer m.v..

Vi arbejder derfor aktivt med en følgende certificeringsordninger, CSR og projekter med fokus på bæredygtighed, for hos HORN sætter vi en ære i, at du kan handle bordplade med god samvittighed.

 

 

FSC®

 

Træ udgør en stor del af vores bordpladeproduktion. Det er derfor vigtigt for os, at sikre at vi handler med træ, hvor der både udvises miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed.

 

Bag FSC®-certificeringen ligger et omfattende sporbarhedssystem, der kontrollerer træets oprindelse og sikrer, at der ikke bliver fælder mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC®-certificeringen betyder også, at de mennesker der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn -Samt at dyre- og plantelivet i skoven bliver beskyttet.

 

Læs mere om FSC®, og læs endvidere mere om vores holdning til hvordan FSC® passer perfekt ind i vores bæredygtighedstankegang: under FSC®'s hjemmeside eller på csr.dk

 

GREEN COLLECTION - Indoor Air Comfort Gold

 

Vi ønsker, at give jer muligheden for at kombinere design og kvalitet med bæredygtighed og certificeringer der sætter standarden for hvad man kan forvente. Vi er derfor enormt stolte af vores GREEN COLLECTION laminatbordplader, som er markedets første bordplade der excellere, ved ikke bare at være FSC®-certificeret, men også totalcertificeret til at overholde hele det europæiske markeds miljøstandarder, krav og lovgivninger til VOC-emission.

 

Indoor Air Comfort - Gold certificeringen sikrer at GREEN COLLECTION har lave emissioner/afgasning. Det er et symbol på kvalitetsprincippet og vores bidrag til et sundt indeklima, der endvidere dokumenterer at GREEN COLLECTION overholder krav til VOC udledning fra eksempelvis; BREEAM, BREEAM-NOR, LEED, M1 samt en række kriterier fra frivillige mærkningsordninger, som den nordiske "Svane-mærke", EU-Ecolabel; "Blomsten" samt den internationale tyske "Blaue Engel".

 

Helt enkelt, giver GREEN COLLECTION både vores kunder et sundere indeklima og passer på miljøet - Og uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vores højtrykslaminat kræver ingen vedligeholdelse, er utroligt slidstærkt og fås i en bred palette af farver og mønstre, som passer til den moderne skandinaviske familie.

 

Du er velkommen til at læse mere om GREEN COLLECTION

 

United Nations - Global Compact

 

Global Compact er startet FN, med det formål at fremme virksomheders samfundsmæssige engagement, og er verdens største netværk for virksomheder der arbejder med CSR initiativer. Et medlemskab af Global Compact tager udgangspunkt i 10 principper for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

 

Som et led i vores arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed, har vi siden 2016 været tilsluttet Global Compact, og har dermed forpligtiget os til at gøre de 10 principper til en del af vores forretningsaktiviteter og ikke mindst at rapportere om vores indsats gennem en årligt "Communication on Progress".

 

Du er meget velkommen til at læse vores Communication on Progress, under UN Global Compacts hjemmeside. Læs endvidere mere om de internationale 10 principper og gældende bæredygtighedsmål

 

HORN - ReThink Business

 

Som et led i også fremtidigt, at kunne sikre markedets bedste kvalitet uden at gå på kompromis med hverken miljø, materialesundhed og vores sociale ansvar har vi siden efteråret 2016 været tilkoblet Region Midtjyllands projekt: "ReThink Business". Projektet har fokus på optimal værdikædesamarbejde og ressourceanvendelse, hvor vi igennem et innovationsforløb især arbejder efter principperne for cirkulær økonomi.

Cirkulær økonomi henter sin inspiration fra naturens egen cyklus, hvor intet går til spilde. Vi arbejder derfor med et aktivt fokus på effektiv ressourceforbrug -Både i vores interne produktionsprocesser samt ifht. vores materialer.

Som led i den cirkulære tankegang og fokus på minimering af spild, har vi blandt andet indgået et samarbejde med en socialøkonomisk designvirksomhed, der prioriterer holdbarhed og genanvendelighed som kernen i deres virksomhedsfilosofi. De vil i fremtiden vil aftage vores resttræ, og viderebearbejde det til spændende produkter i massivtræ, så vi sammen bliver bedre til at udnytte vores ressourcer bedst muligt.