logo
 

Kvalitet hele vejen igennem

 

Bordplader produceret i Danmark med fokus på høj kvalitet og ansvar for miljøet!

 

Et nyt køkken eller et nyt bad er et stort og ofte dyrt byggeprojekt. Vi bruger mange penge på køkkenet, fordi vi bruger rummet hver eneste dag. Derfor vil vi gerne nyde køkkenet og føle os hjemme.

 

Bordpladen er den vigtige finish, som er med til at skabe den stemning, vi ønsker at udtrykke. Derfor er det altafgørende, at du gør dig nogle overvejelser, inden du vælger din bordplade. Hvad er dit behov? Hvad skal den kunne holde til? Hvilken stil skal den komplimentere? Vil du gerne bruge tid på vedligeholdelse, eller vil du helst slippe helt for det?

 

Horn Bordplader A/S er blandt Danmarks førende leverandører af kvalitetsbordplader i alt fra massivt træ og laminat over GetaCore® og Corian® til stål, komposit, granit. Vi skaber bordplader efter dit behov og målene i dit hjem. Fra den traditionelle køkkenbordplade, over bad- og bryggersbordplader til kontor- og spiseborde. Og vi sætter en ære i at levere kvalitet - til tiden.

 

Du kan finde vores bordplader hos vores forhandlere, som naturligvis kender de enkelte produkters styrker og fordele - og gerne hjælper dig med at finde det helt rigtige. På www.hornbordplader.dk kan du finde den forhandler, der er nærmest dig.

 

Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1992 og beskæftiger i dag 100 medarbejdere - fordelt på produktion, lager og administration i Danmark.