logo
 

Laminat og kompaktlaminat

 

Laminat bordplader er en utrolig slidstærk og hygiejnisk løsning. Kompaktlaminat fås i flere farver og kernevariationer.

 

Kompaktlaminat giver en stilfuld bordplade hvor du ned i detaljer kan gøre dit køkken til noget helt særligt. Kompaktlaminat kan tåle vand og indtrængning af fugt i bordpladens overflade er umuligt.

 

Samtidig kan bordpladen tåle en let varmepåvirkning. Den meget robuste overflade er helt lukket og kræver ingen vedligeholdelse. 

 

Køkken med mørk laminat og aluacrylforkantKøkken med mørk laminat og aluacrylforkantKøkken med mørk laminat og aluacrylforkantKøkken med mørk laminat og aluacrylforkantKøkken med lys laminat og aluacrylforkantKøkken med lys laminat og aluacrylforkantKøkken med lys laminat og aluacrylforkantKøkken med lys laminat og aluacrylforkantKøkken med hvid solidcolorlaminat og sort solidcolor forkantKøkken med hvid solidcolorlaminat og sort solidcolor forkantKøkken med hvid solidcolorlaminat og sort solidcolor forkantKøkken med hvid solidcolorlaminat og sort solidcolor forkantKøkken med hvid solidcolorlaminat og sort solidcolor forkantKøkken med hvid solidcolorlaminat og sort solidcolor forkantKøkken med hvid laminat og aluacryl forkantKøkken med hvid laminat og aluacryl forkantKøkken med hvid laminat og aluacryl forkantKøkken med hvid laminat og aluacryl forkantKøkken med hvid laminat og aluacryl forkantKøkken med hvid laminat og aluacryl forkantLaminat med broløsningLaminat med broløsningLaminat med broløsningLaminat med broløsningLaminat med broløsningLaminat med broløsningVask i kompaktlaminatVask i kompaktlaminat