logo
 

Logistik- og servicekollega søges til Horn Bordplader A/S

 

 

Logistik- og servicekollega søges til Horn Bordplader A/S
Erfaren sælger fra køkken/bordpladebranchen søges til intern stilling i logistik- og servicecentret hos Horn Bordplader A/S, Aulum.
Da vi oplever markant stigning i vores All-Risk opgaver og digitale opmålingsløsninger, søger vi en kollega til behandling af servicesager fra vores mange køkkenforhandlere i både ind-og udland.
Du får en grundig oplæring, men vi forventer, at du allerede besidder en stor viden inden for branchen.
Du vil indgå i et yderst kompetent team, der hver dag har samme klare mål, - at yde professionel og sublim service til aftalt tid.
Send snarest en kort ansøgning til: jb@hornbordplader.dk.
Der vil løbende blive afholdt samtaler.
Ved spørgsmål vedr. stillingen, kan du kontakte Hans Christian Misfelt på mobil ; + 45 40840509 efter kl. 15.30.
Horn Bordplader A/S er blandt Danmarks førende leverandører af kvalitetsbordplader - alt fra massivt træ, laminat og glas, til GetaCore® og Corian® samt stål, komposit, granit, terrazzo og beton. Horn Bordplader skaber bordplader efter kundens ønsker og behov. Fra den traditionelle køkkenbordplade, bad- og bryggersbordplader til kontor- og spiseborde. Horn Bordplader sætter en ære i at levere kvalitet til tiden.
Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1992, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere – fordelt på produktion og administration i Danmark, hvor virksomheden har hovedsæde i Aulum (mellem Holstebro og Herning).
For yderligere information om Horn Bordplader A/S – se www.hornbordplader.dk.