logo
 

Stål

 

Flot, råt og praktisk

 

Stål i køkkenet har mange fordele. Udover at det er hygiejnisk og praktisk, giver det også køkkenet et råt, minimalistisk og industrielt look.


Engang var de forbeholdt restauranter og industrikøkkener. I dag har mange almindelige parcelhuskøkkener også fået gavn af fordelene ved en stålbordplade. Ikke blot fordi, det er blevet moderne - også på grund af alle de egenskaber, som gør en bordplade i stål perfekt til store køkkener.

 

Stål er utrolig modstandsdygtigt og holdbart. Og med sin antibakterielle og helt lukkede overflade kan intet trænge ned i bordpladen. Bordpladen svejses sammen, hvilket betyder, at stålbordplader ikke har samlinger eller sprækker, der kan gemme på snavs og bakterier. En stålbordplade er nem at gøre ren og vedligeholde, da overfladen er glat og solid. Stålbordpladen får rummet til at virke større og lysere. Derfor er det egnet til køkkener i alle størrelser. Og så passer det til stort set alle farver og designs.

 

En stålbordplade kan også kombineres med eksempelvis beton eller laminat.

 

Stål bliver ofte fræset ned i massive træbordplader omkring vasken, for at skåne træet. Samtidig giver det et flot og moderne modspil til træet.